La cistella està buida
SHOW TESA - 2021

SHOW TESA - 2021

Música > rap - hip hop - latino

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III CANALS



 

Compartir publicación




Descripción

SHOW TESA - 2021

DISSABTE, 20 DE NOVEMBRE DE 2021

20 HORES

ENTRADA GRATUÏTA.

Fins completar aforament

 

 

Tesa és una rapera del poble d’Almussafes (València) amb un estil únic que l’ha portada a

liderar una escena urbana valenciana en creixement i expansió constants. La seva música,

que mescla hip hop clàssic amb música electrònica i altres influències urbanes, parteix de tres constants fonamentals: Arrels , Feminisme i Festa .

L’any 2017, Tesa va debutar amb el disc A l-Tesa , produït per Loren D , que la va posicionar entre les artistes més imprescindibles i respectades del País Valencià. Aquest 2019 publica el seu segon treball, que es titula Rural (Halley Records), i on, amb la producció de Mark Dassousa , aborda amb el talent i la destresa habituals estils com rap, música tradicional i, en aquesta ocasió, molta música electrònica. Com ens té acostumats, el flow de la valenciana tracta temàtiques com la llengua, la lluita del poble i altres sorpreses que es descobreixen en escoltar el disc.

 

 

SÓC RURAL TOUR

 

En què consisteix l’espectacle? És un concert, però no qualsevol concert. Aquest és molt variat ja que a més de les esperades rimes de Tesa l'espectador pot gaudir dels balls que les dos dancers de la formació, Nadya Tari i Silvia Sahuquillo els ofereixen. Aquestes no solament acompanyen les cançons sinó que les enriqueixen en els seus moviments, amb la seua destresa per combinar estils i pels seus balls actuals i desenfadats. També formen part de l’equip dues veus molt peculiars que sens dubte deleitaran l'oïda del públic. Eryfukkssia i Leya  donen un color molt peculiar a l’espectacle amb les seues melodies i les seues veus tan característiques. A les esquenes està Loren D, el pare del rap valencià. Una peça clau dintre de l’escena rap del nostre país que en cada concert demostra les seues habilitats tant en scratchos, com en produccions i inclús el podràs vore fer algun beat juggling. La força que es crea entre les cantants i les ballarines a l’escenari contagia i el públic sempre acaba rient, cantant i divertint-se d’allò més.

En aquesta gira es presenta "Rural", pel que canta gran part de les cançons de l'àlbum. No obstant, cançons que ja són himnes com “Dones” o “Rebesnéts del tio Canya” no faltarán en el  concert. Entre el repertori de Tesa trobaràs molt de rap, però també ritmes llatins més ballables, molta música electrònica i no et sorprenga si el show acaba a cops de teknorumba. Estem front a una rapera amb un estil molt propi, amb un missatge mot directe i amb moltes ganes de fer gaudir a qui s’acosta als seus shows. Més de 200 concerts l’avalen des de que al 2017 va debutar amb el seu primer disc “Al-Tesa”.

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS