La cistella està buida
MUJER CREADORA

MUJER CREADORA

Música > Flamenco
14/10/2023 - Hora: 20:00

Des de: 4 € 6 €

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III - CANALS 

Compartir publicación
Descripción

MUJER CREADORA

cia ETERNAS

 

Cant: Pilar Pacheco y Merci Gálvez

Ball: Selene Fernández

Guitarra: Helena Feenstra

Percusió: Pau Martí

 

VENDA ABONAMENT TEMPORADA FINS EL 12 DE MAIG.

ENTRADES SOLTES A PARTIR DEL 2 DE MAIG

 

Eternes és un grup format per cinc dones flamenques i artistes. El seu projecte va començar a l'octubre de 2018, amb l'objectiu de reivindicar un espai propi en l'escena flamenca.

Manté la puresa i el compàs amb la intenció d'embolicar-lo en una essència més femenina i amb una temàtica pròpia en la qual prevalen les referències a la solidaritat, la igualtat, la justícia i l'amor en totes les seues manifestacions i formes.

Eternes mostra el rostre de la dona com transmisora d'art, de vida i també de valors universals valuosos tant per a la música com per a la societat.

Dona creadora compte la vida d'una dona des que naix fins a la seua plena maduresa. Una dona que segons passa el temps, va sent conscient dels rols que imposa la societat patriarcal i com es va desconstruint fins a ser una dona totalment lliure i empoderada amb l'ajuda de tots els que donen suport a aquesta celebritat i al costat de les dones que estan en la seua vida en sororitat.

Aquesta història podria ser la història de qualsevol dona. Una mostra de la força i sensibilitat de la dona en el Flamenc, com a vehicle d'expressió artística i com a crit de reivindicació social: quan la jondura naix de la unió de les ànimes davant l'adversitat. Aqueixa és l'essència del Flamenc.

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS