La cistella està buida
MARY POPPINS

MARY POPPINS

Teatre > Musical
09/12/2023 - Hora: 19:00

Des de: 4 € 6 €

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III - CANALS 

Compartir publicación
Descripción

MARY POPPINS

Companyia: Espectaculos 360

 

Direcció musical i coreografíes: Juan Ángel Campillo

Direcció escènica: José A. Pérez Fresco

Repartiment: Ana Arrarte, Juan Ángel Campillo. José A. Pérez Fresco, Margarita Lara, Raquel Méndez, Samuel Berenguer, Laura Martínez, Luisa Domenech, Luri Poveda.

Y los niños: Nadia Llobregat, Olga Flores, Asier Llobregat, Lucía Justamante, Víctor Albert, Nagore Pérez, Marina Llobregat, Alicia Quiles

 

 

INFORMACIÓ DE VENDA

 

ABONAMENT 3R Familiar
A partir del 20 de juny de 2023 per a tots els públics


La venda general d'entrades començarà el 5 de setembre de 2023.

 

Sinopsi

Bert, l'escura-xemeneies, ens presenta a l'atribolada família Banks. Els seus fills, Jane i Michael, han enviat a moltes passejantes a fer les maletes abans que Mary Poppins arribe a la porta de la seua casa. Usant una combinacio%u0301 de màgia i sentit comu%u0301, Mary Poppins deu ensenyar a la família co%u0301m valorar-se els uns als altres. Però Jane i Michael no seran els únics que aprendran la lliçó, també els seus pares comprendraan que «tot és possible, si ho vols». La força del tornado ens transportarà a un món imaginari, amb paisatges meravellosos i personatges fantàstics que encarnaran les inseguretats de Dora per a demostrar-li que, si ho desitja de veritat, no hi ha res que li puga impedir aconseguir el seu somni.

ESPECTÁCULOS DESTACADOS