La cistella està buida
MAESTRISSIMO

MAESTRISSIMO

Teatre > Musical

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III CANALS 

Compartir publicación
Descripción

 

MAESTRISSIMO

Yllana Producciones

 

Preu: 10 € anticipada /  12 € taquilla

ENTRADES JA A LA VENDA

 

Direcció: Juan Ramos, David Ottone

Actors: Eduardo Ortega; Jorge Fournadjiev; Isaac M. Pulet, Jorge Guillen “Strad”.PARTO

 

Sinopsi:

Maestrissimo és un espectacle «allegro e molto vivace» a mig camí entre el concert de cambra, la comèdia satírica i el retrat d'època, en el qual es mostren, al més pur estil Yllana, les aventures i desventures d'un quartet de cordes en un període indeterminat entre els segles XVII i XVIII (Barroc i Neoclassicisme).

Un músic de farciment, un de segona fila sense cognoms, però amb un talent descomunal, intentarà progressar en l'escalafó i aconseguir el títol de maestrissimo. Seran el seu talent i la seua genialitat suficients com per a fer-se un buit en un món tan jerarquitzat? Aconseguirà el prestigi que per dret es mereix?

En la mateixa línia que Pagagnini, però amb una entitat pròpia, Maestrissimo delectarà als espectadores amb una cuidadísima estètica i uns personatges divertidíssims, abordant temes com l'ètica, la reación, l'originalitat i el valor de l'art en la societat, al mateix temps que repassa moments cim de la música clàssica . El Ministre d'Afers exteriors -Sir Robert Chiltern— és un marit ideal per a la seua dona Lady Chiltern, un polític brillant i un perfecte cavaller. Davant la resta de la societat tots dos es mostren com un matrimoni ideal i harmoniós. Aquesta harmonia es veu amenaçada quan irromp en escena Mrs. Cheveley que fa xantatge a Robert Chiltern amb revelar un secret del seu passat que li va permetre a ell forjar la seua admirable carrera política, la seua fortuna i el seu matrimoni. La corrupció al primer pla. Acorralat, li demana consell al seu amic de tota la vida, Lord Arthur Goring, conegut per tots en l'alta societat per la seua intel·ligència i el seu vestuari: tot un dandi. Goring és el trassumpte de Wilde i reflecteix, d'alguna manera, l'aire de la seua provocació sexual. Entre la política, la misèria humana, el thriller polític i les relacions de parella es mou la comèdia molt entretinguda i provocadora en molts moments.

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS