La cistella està buida
LOSERS (PERDEDORES)

LOSERS (PERDEDORES)

Teatre > Comèdia

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III CANALS


 

Compartir publicación 

LOSERS (PERDEDORES)

Txaló Producciones

 

CANCEL·LADA DEFINITIVAMENT LA REPRESENTACIÓ


Davant la situació d'augment de contagis en el nostre municipi comunicada per Salut Pública, l'Alcaldessa de Canals ha fet un ban pel qual SUSPÉN les activitats culturals, esportives i socials que organitza l'Ajuntament, així com el tancament de totes les seues instal·lacions.Es procedirà a la DEVOLUCIÓ de l'import de l'entrada a totes les persones que hagen adquirit la mateixa.

Per mitjà de la plataforma de pagament es retornarà a les que van realitzar la seua compra per www.agendacanals.com o per servientradas.

A les persones que van adquirir l'entrada per la Casa de Cultura Ca Don José realitzant el pagament amb targeta hauran d'emplenar una sol·licitud de devolució que se li facilitarà en la mateixa Casa de Cultura o a l'Ajuntament de Canals.

 

OBLIGATORI L'ÚS DE MASCARETA

L'ACCÉS A L'ESPAI ESTARÀ SENYALITZAT I ES GUARDARÀ LA DISTÀNCIA SOCIAL A L'ENTRADA DEL MATEIX

UTITLITZA GEL DESINFECTANT PER A FREGAR-TE LES MANS

 

AFORAMENT LIMITAT, SEGON L'ORDRE DE LA NOVA NORMALITAT.

 

Preu: 8 € anticipada /  10 € taquilla

 

Autor: Marta Buchaca
Direcció: Begoña Bilbao Lejarzegi
Actors: Jon Plazaola i Aitziber Garmendia
 

Sinopsi:

Imanol i Sara ronden els quaranta i no tenen res del que la societat suposa que haurien de tindre a aqueixa edat. Ni fills, ni parella, ni diners, ni casa…. És per això, que es consideren a ells mateixos com uns perdedors. Pensen que no podran tirar avant, que ells no mereixen ser feliços. Però s'equivoquen, perquè tothom té dret a la felicitat, i perquè ser feliç no depén dels béns materials o del que determinen les modes, depén de nosaltres mateixos. De superar les nostres pors i les nostres limitacions.

Imanol i Sara estan sols, però volen deixar d'estar-ho. Són infeliços, però volen deixar de ser-ho.

A veure com ho aconsegueixen…

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS