La cistella està buida
LA MUJER DE NEGRO

LA MUJER DE NEGRO

Teatre > Comèdia negra
28/10/2023 - Hora: 20:00

Des de: 8 € 10 €

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III - CANALS 

Compartir publicación
Descripción

LA MUJER DE NEGRO

Companya: Olympia Metropolitana

 

Direcció: Rebeca Valls

Interpretació: Jordi Ballester y Diego Braguinsky

 

 

INFORMACIÓ DE VENDA


RENOVACIÓ ABONAMENT TEMPORADA
Del 20 de juny al 5 de juliol de 2023 per als abonats de gener-juny.

ABONAMENT TEMPORADA
A partir del 8 de juliol de 2023 per a tots els públics

ABONAMENT 5R
A partir del 18 de juliol de 2023 para todos los públicos

ABONAMENT 3R
A partir del 29 de juliol de 2023 per a tots els públics


La venda general d'entrades començarà el 5 de setembre de 2023.

 

Sinopsi

Encara record (i això no ho puc dir de moltes obres) el muntatge de La Dona de Negre que vaig veure amb 20 anys. És difícil veure un gran text i bon muntatge de teatre en un gènere com aquest: el terror. Un gènere, per cert, fascinant i atraient per al gran públic, tant en la literatura i la xicoteta o pantalla gran, però que poques vegades s'ha emportat al teatre.

Compte la història d'Arthur Kipps, advocat de mitjana edat, que contracta un teatre i lloga els serveis d'un actor professional perquè l'ajude a recrear un succés fantasmagòric que li va succeir fa anys a ell i a la seua família entorn de 1950. Necessita que la història isca a la llum i a més té l'esperança que això li servisca d'exorcisme, i així quedar alliberat per sempre. El resultat d'aquesta idea, és la terrorífica història de La Dona de Negre.

Partint d'una realitat que ens connecta com és el teatre dins del teatre. El teatre com a punt de partida i la interpretació com a exorcisme. Un vertader repte apassionant tant per a les actors com per a la direcció.

La part atmosfèrica i tècnica (tant de llums, so i efectes màgics) és particularment important en aquesta obra. De fet, és fonamental per a anar generant en el públic la sensació de terror. I com l'obra es va estrenar fa molts anys tenim l'avantatge que són molts els avanços tecnològics que podem incloure, sense perdre l'essència artesanal que té la funció, per descomptat. Però dotant a l'obra d'uns certs efectes sonors, màgics i fins i tot olfactoris que emboliquen a l'espectador perquè el terror no es quede sobre l'escenari, sinó que es convertisca en una experiència immersiva que envolte al públic. Que els seus cinc sentits estiguen alerta des de l'inici, perquè senten la por al voltant d'ells.

El món del més enllà ens permet «jugar» amb l'espectador perquè visquen una experiència desconcertant i única.

 

 

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS