La cistella està buida
FAMILIA NORMAL

FAMILIA NORMAL

Teatre > Comèdia
12/11/2021 - Hora: 22:30

Des de: 8 € 10 €

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III CANALS


 

Compartir publicaciónFAMÍLIA NORMAL

L'Horta Teatre

 

Preu: 8 € anticipada /  10 € taquilla

ENTRADES JA A LA VENDA

 

Autoría: Núria Vizcarro

Intèrprets: Verònica Andrés
Rosanna Espinós
Laura Pellicer

Direcció: Pau Pons

 

Sinopsi:

Tres generacions d'una família atrapades en les andròmines velles d'una casa. Un pare que perviu en les tassetes de café, una mare que no acaba de marxar-se, unes germanes que no s'entenen i una filla perduda. Si poguérem rescindir el contracte familiar o incloure l'opció de renovar-lo… Si poguérem triar la família, tot seria tan diferent, tan normal.

En Família Normal veurem com tres dones s'enfronten al seu passat, però també al seu futur, a través dels objectes i dels records que habiten la casa familiar en la qual s'han criat, una casa de poble, gran i difícil de mantindre. Vendre o no vendre l'únic patrimoni que els queda de l'herència és el fil conductor d'aquesta comèdia amb regust agredolç on uns personatges excessius i, sovint, insegurs, protagonitzen situacions imprevisibles, hilarants i, alhora, tendres.

Una ambientació sonora i escenogràfica d'arrel valenciana revisitada des d'un punt de vista contemporani, uns diàlegs ràpids i àcids i una interpretació excel·lent ens faran transitar per les pors i les emocions més amagades d'una família peculiar.

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS