La cistella està buida
EL PLAN

EL PLAN

Teatre > Comèdia negra

resumen

Centre Cultural Papa Calixte III - CANALS 

Compartir publicación
Descripción

 

EL PLAN

Olympia Metropolitana y El punto de la i

 

Preu: 8 € anticipada /  10 € taquilla

ENTRADES JA A LA VENDA

 

 

Dirigida i escrita: Ignasi Vidal

Actors: Diego Braguinsky, Jordi Ballester, Angel Fígols

 

Sinopsi:

EL PLAN és una comèdia negra en la qual els seus protagonistes es despullen a poc a poc de les seues màscares socials, per a portar fins al límit tot l'instint de supervivència i la noció de l'amistat.

Bàsicament, és la història de la trobada de tres amics, tres col·legues de misèria, tres éssers del carrer que no semblen personatges de ficció: vostés veuen diàriament a persones com Ramón, Ximo i Andrade en el bar del costat de la seua casa, al seu ascensor o en l'autobús. Són éssers comuns en els quals ningú repararia, precisament perquè estem farts de veure'ls. Aquesta característica compleix una doble funció: que la riallada i la identificació cap al que veiem siguen sinceres i immediates; però també que el desenllaç ens resulte molt més impactant i dolorós. El pla sorprén no sols per la seua història, sinó també per la forma honesta i directa en què Ignasi Vidal ha sabut explicar-la. Trobem humor en el drama intern dels tres personatges arraconats socialment a causa de la crisi. Vidal ha construït a aquests personatges àcids i corrosius, i el realment sorprenent de la funció, és la seua perfecció formal, on sembla que no ocorre gens important; però tot avança imparable cap al final…

Tres amics es reuneixen per a executar un pla, no sabrem quin fins al final.

Tres intèrprets en estat de gràcia passen de la hilaritat al més pur drama per a posar en peus un text brillant, abrigallat per una encertada escenografia i uns efectius efectes sonors.

 

ESPECTÁCULOS DESTACADOS